Tacksamhet 

När vi känner tacksamhet är vi i kontakt med allt i hela universum. Vi kommer i koherens, i rätt relation med jorden och med himlen, med oss själva och våra medmänniskor. När vi är där kan vi  åter samverka med den naturliga livskraften i universum. Den kraft som upprätthåller allt och kommunicerar med allt!
Därför är det så viktigt med tacksamhet när vi utför ceremonier; eller helt enkelt vill ändra riktning eller vill göra avslut.
När vi känner tacksamhet är vi på samma frekvens som Spirit! Våra signaler snappas upp och vi ser tydligare budskapen. Tacksamhet höjer våra frekvenser, ger oss energi, öppnar för insikter och förvandlar stopp och friktion till flow. Du drar till dig det du är!
När du är missunnsam och missbelåten drar du till dig mer av detta lågfrekventa. När du är tacksam är din energi inställd på att skapa mer av det som får dig att känna så här. Det räcker dock inte att tänka att man är tacksam. Man behöver känna det i hjärtat. Det är kraften i känslan som sätter igång magin i ditt liv! Vi kan och behöver öva på det här. Allt du drömmer om skickar du ut i livets väv. Jag brukar öva på att känna tacksamhet för sådant jag ännu inte upplevt, tacksamhet över vad jag har och tacksamhet över vad jag fått.

”Moder jord, du livgivande och livsbringande allmoder och vår himmelska fader,  det ljus som upprättar allt liv i  galaxen, TACK för att ni gav mig livet. Tack för min familj som närde mig tills jag stod på egna ben. Tack för att jag fick en lillasyster. Tack för djuren som passerat. Tack för vänner. Tack för ovänner. Tack för att jag aldrig behövde gå hungrig eller sakna kläder. Tack för all medgång. Tack för motgång. Tack för min man. Tack för våra söner. Tack! Tack för att vi kan försörja vår familj och kunnat förverkliga våra drömmar. Tack för att jag får jobba med det som får mitt hjärta att sjunga. Tack för min mans familj. Tack för för att jag kommer att få följa mina barn och barnbarn. Tack för att jag kommer att vara mer närvarande och mindre kontrollerande. Tack för att jag kommer att kunna ge vidare all kunskap jag förvärvat under mitt liv. Tack för att jag kommer att få åldras med familjen runt mig där det finns värme och sol. Tack för att jag kommer att få lämna den här jorden med känslan att jag gjort mitt bästa och att jag växt som människa. Tack för att vi får åldras tillsammans länge och väl. Och när livet rinner ut, tack för döden! Tack!”

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gitte » Den nya andligheten:  ”Tack för att du rör vid min själ. Min själ behövde denna omfamning”

  • Cattis » Den nya andligheten:  ”Så bra skrivet. Det är dags nu. Kram ”

  • Sophia » Psykologisk utmattning:  ”Exakt så! Jag fick ju diagnosen PTSD I maj men ännu inte fått hjälp från någon. ..”

  • Lena Lorenzen » Psykologisk utmattning:  ”Bra beskrivning Lovisa. Passande att jag läste detta idag efter att ha sett film..”

  • Carina » Olika dimensioner:  ”Fint skrivet Lovisa. Snart kan många fler få ta del av din visdom. Kommer du at..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln