Vår födslorätt

 Att vara öppen, att ha en stark intuition, att ha medial och helande förmåga och att  vara djupt andligt förankrad är inte något som några få personer har berikats med. Det är varje individs födslorätt.
Att ha ett rent och klart medvetande är inte heller det några få personer förunnat. Det är också vår födslorätt. Vår resa på jorden handlar inte om att gå i en livsskola eller göra erfarenheter genom läxor, utan livets stig syftar till att få oss att minnas vilka vi egentligen redan ÄR.
Det är upp till oss att underhålla detta och våga använda oss av det. Jag möter nästan dagligen människor som, mitt i livet eller ännu senare, känner en inre längtan att ta fram det här inom sig, att söka enhet med Gud/Spirit/ Universum. De vill förstå mera om vilka de var innan de kom och vilka de är, när tiden här på jorden är förbi. Det är aldrig försent att börja plocka fram den andliga potentialen,  då skapas mer av denna underbara energi. Varför födas rika om vi inte tillåter oss ösa ur källan? Ju mer vi ökar kontakten med vår egen andesjäl, desto mer vidgar vi vårt eget medvetande och desto mer vidgas det kollektiva medvetandet. Ringarna på vattnet sprider sig och jorden kan åter bli en mer kärleksfull plats. I den tid vi lever i nu är det många som bejakar sin andlighet (med andlighet menar jag inte något religiöst, även om det så klart kan finnas andliga religiösa människor) och än flera, som föds med ett redan vidgat medvetande. Vägen till ett öppet sinne och ett öppet hjärta finns tillgänglig för oss alla!

Etiketter: medialitet

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gitte » Den nya andligheten:  ”Tack för att du rör vid min själ. Min själ behövde denna omfamning”

  • Cattis » Den nya andligheten:  ”Så bra skrivet. Det är dags nu. Kram ”

  • Sophia » Psykologisk utmattning:  ”Exakt så! Jag fick ju diagnosen PTSD I maj men ännu inte fått hjälp från någon. ..”

  • Lena Lorenzen » Psykologisk utmattning:  ”Bra beskrivning Lovisa. Passande att jag läste detta idag efter att ha sett film..”

  • Carina » Olika dimensioner:  ”Fint skrivet Lovisa. Snart kan många fler få ta del av din visdom. Kommer du at..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln