Vår födslorätt

Att vara öppen, att ha en stark intuition, att ha en medial och helande förmåga och/eller att vara djupt andligt förankrad är inte något som några få personer har berikats med. Nej, det är varje individs födslorätt. Se bara ett nyfött barn i ögonen så förstår du vad jag menar.

Att ha ett rent och klart medvetande är inte heller det några få personer förunnat. Det är också vår födslorätt. Min upplevelse är inte att vår resa på jorden handlar om att gå i en livsskola eller göra erfarenheter genom läxor (även om vi ofta uttrycker oss så), utan att livets stig syftar till att få oss att minnas vilka vi egentligen redan ÄR. Genom detta växer vår själ och börjar lysa än klarare!
Det är upp till oss att underhålla denna expansion och våga använda oss av det som växer sig starkare.

Jag möter nästan dagligen människor som, mitt i livet eller ännu senare, känner en inre längtan att ta fram sin unikhet och sin andlighet mer. Deras stig har lett dem till att söka enhet med Gud/Spirit/ Universum/ Det stora mysteriet. De vill förstå  vilka de var innan de kom och vilka de är när tiden här på jorden är förbi. När de ser tillbaka på livets prövningar och vad dessa syftade till att påminna dem om, inser de ofta med häpnad att de i livets stormar faktiskt varit guidade av sitt inre, haft styrka och potential och fått vägledning mot ett specifkt mål av det som är högre. När de börjar se dessa samband återkopplas de till den eviga visdom och livskompass som är varje individs födslorätt. Men visst är det lätt att tappa det heliga i livets stormar när vi febrilt håller oss i logikens och mentalens analyserande livboj?

Det är aldrig försent att börja plocka fram den andliga potentialen, då skapas mer av denna underbara energi. Varför födas rika om vi inte tillåter oss ösa ur källan? Ju mer vi ökar kontakten med vår egen andesjäl, desto mer vidgar vi vårt eget medvetande och desto mer vidgas det kollektiva medvetandet. Ringarna på vattnet sprider sig och jorden kan åter bli en mer kärleksfull plats.

I den tid vi lever i nu är det många som bejakar sin andlighet (med andlighet menar jag inte något religiöst, även om det så klart kan finnas andliga religiösa människor) och än flera, som föds med ett redan vidgat medvetande. Vägen till ett öppet sinne och ett öppet hjärta finns tillgänglig för oss alla!

Etiketter: medialitet

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gitte » Den nya andligheten:  ”Tack för att du rör vid min själ. Min själ behövde denna omfamning”

  • Cattis » Den nya andligheten:  ”Så bra skrivet. Det är dags nu. Kram ”

  • Sophia » Psykologisk utmattning:  ”Exakt så! Jag fick ju diagnosen PTSD I maj men ännu inte fått hjälp från någon. ..”

  • Lena Lorenzen » Psykologisk utmattning:  ”Bra beskrivning Lovisa. Passande att jag läste detta idag efter att ha sett film..”

  • Carina » Olika dimensioner:  ”Fint skrivet Lovisa. Snart kan många fler få ta del av din visdom. Kommer du at..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln