Förlossningar

Förlossningar är speciella. Det kroppsliga arbetet med att bära ett foster på tillväxt till en färdig liten baby. Väntan. Denna väntan och längtan!

Sedan har vi förberedelserna som upptar både ditt och datt. När dagen för ankomst närmar sig så känns allt stort, tungt, moget, uppblåst och sprickfärdigt. Och så anländer det lilla underverket. Man håller det i sina armar och kan för sitt liv inte förstå hur det hela gick till?

Jag har fött tre söner. Fantastiska mirakler och underverk. Så här har det kännts alla tre gångerna. I am blessed!

Men det som är spännande är att det också kändes så här när jag startade mitt företag, varje gång jag startar en ny kurs och helt klart varje gång jag startar en ny grupp. Kanske inte lika starkt men känslan är ändå den samma. Det kändes så här när jag gjorde om företaget till ett AB och när jag skaffade kursgården, lika så när jag beställde grillkåtan till kursgården. Och nu, nu är jag gravid igen! Snart är det beräknat förlossningsdatum.

Min första bok. Jag är spänd. Sprickgärdig. Glad och vimsig. Snart finns hon i mina armar. Den här graviditeten har tagit flera år. Här har jag samlat alla mina erfarenheter av att vara medium och lärare i Medialkompetens. 20 års observation, upplevelser och erfarenheter. Min meditationsmetod Andlighetens Hus som den getts till mig av mina guider samt praktiska övningar för den som önskar förstå och utveckla sin egen medialitet.

Vill du förbeställa går det bra. 240:- plus frakt. Jag tar beställningar via mail: hc@lovisamanson.se
Skriv om du vill swisha eller ha faktura (15:- faktureringsavgift tillkommer) samt om du vill ha den skickad eller hämta den på Helhetscetrat.  (3-5 veckor tar det innan jag kan skicka ut.)

Ps. Jag erbjuder förlossningshypnos också. Har själv fött tre barn med hjälp av självhypnos! ;) 

  • Gitte » Den nya andligheten:  ”Tack för att du rör vid min själ. Min själ behövde denna omfamning”

  • Cattis » Den nya andligheten:  ”Så bra skrivet. Det är dags nu. Kram ”

  • Sophia » Psykologisk utmattning:  ”Exakt så! Jag fick ju diagnosen PTSD I maj men ännu inte fått hjälp från någon. ..”

  • Lena Lorenzen » Psykologisk utmattning:  ”Bra beskrivning Lovisa. Passande att jag läste detta idag efter att ha sett film..”

  • Carina » Olika dimensioner:  ”Fint skrivet Lovisa. Snart kan många fler få ta del av din visdom. Kommer du at..”

-