Förlossningar

Förlossningar är speciella. Det kroppsliga arbetet med att bära ett foster på tillväxt till en färdig liten baby. Väntan. Denna väntan och längtan!

Sedan har vi förberedelserna som upptar både ditt och datt. När dagen för ankomst närmar sig så känns allt stort, tungt, moget, uppblåst och sprickfärdigt. Och så anländer det lilla underverket. Man håller det i sina armar och kan för sitt liv inte förstå hur det hela gick till?

Jag har fött tre söner. Fantastiska mirakler och underverk. Så här har det kännts alla tre gångerna. I am blessed!

Men det som är spännande är att det också kändes så här när jag startade mitt företag, varje gång jag startar en ny kurs och helt klart varje gång jag startar en ny grupp. Kanske inte lika starkt men känslan är ändå den samma. Det kändes så här när jag gjorde om företaget till ett AB och när jag skaffade kursgården, lika så när jag beställde grillkåtan till kursgården. Och nu, nu är jag gravid igen! Snart är det beräknat förlossningsdatum.

Min första bok. Jag är spänd. Sprickgärdig. Glad och vimsig. Snart finns hon i mina armar. Den här graviditeten har tagit flera år. Här har jag samlat alla mina erfarenheter av att vara medium och lärare i Medialkompetens. 20 års observation, upplevelser och erfarenheter. Min meditationsmetod Andlighetens Hus som den getts till mig av mina guider samt praktiska övningar för den som önskar förstå och utveckla sin egen medialitet.

Vill du förbeställa går det bra. 240:- plus frakt. Jag tar beställningar via mail: hc@lovisamanson.se
Skriv om du vill swisha eller ha faktura (15:- faktureringsavgift tillkommer) samt om du vill ha den skickad eller hämta den på Helhetscetrat.  (3-5 veckor tar det innan jag kan skicka ut.)

Ps. Jag erbjuder förlossningshypnos också. Har själv fött tre barn med hjälp av självhypnos! ;) 

  • Lena Lorenzen »  Lärare i olika skepnader:  ”Men åh så underbart!! Ja visst är det så...att vi får de djur vi behöver <3 Jag ..”

  • Lovisa »  Lärare i olika skepnader:  ”Vad spännande Helena att de kom in! Då ville de verkligen förmedla något <3 ”

  • Helena Emanuelsson »  Lärare i olika skepnader:  ”Tack Lovisa ! Jag hade en period när skadade o ibland döda fåglar kom i min v..”

  • Anne-Marie Nielsen » Gå inte andras väg:  ”Inte så konstigt då att jag sa upp mig på jobbet och ska starta eget. Ser verkli..”

  • Birgitta Svanemark » Gå inte andras väg:  ”Hej Lovisa, tack för samtalet tidigare! Har nu bestämt mig och börjar med terapi..”

-