Energihöjning

Vad är det som händer i etern. Många med mig har registrerat att det gungar med oss. Saker ställs på sin spets. Vi drömmer om nätterna och gamla känslor stiger upp till ytan för att gästa oss. Speciellt  gamla rädslor. Vi är i ett energiskifte. Igen. Frågan är inte hur vi märker av det utan vad vi gör med det. 

Nu är det dags att modigt möta och utmana dessa rädslor. Våga visa sig själv att vi är större och kraftfullare än vi tror. Med varje utmaning kommer rekylen. Mod. Och detta mod behöver vi för att klara nästa energiskifte lätt och smidigt. Annars får vi ta det då. För vi kommer inte undan. Det finns en anledning till att vi är här. Och den är blandannat att upptäcka vår unikhet, jag-kraften och  vi-känslan. För när det är som tuffast är det okay att ta rygg på någon, be om hjälp och lösa det tillsammans. Jag har mina vapendragare i livet. Det har du också. Kanske vet du precis? Annars får du ta dig en funderare.

Just nu är dimslöjan till nadra sidan ganska tunn. Våra guider sträcker sig emot oss och ger oss hintar om att de också finns för oss. De stöttar, guidar och vägleder om vi ber dem. Annars  omsluter de oss bara med sin kärlek. De skulle aldrig drömma om att kliva in mot vår vilja. Det skulle ju vara manipulation!

Flera i min omgivning har fått saker i tretal. Eller trömt om saker som sedan slagit in. Jag drömde om en speciell blomma. Och i skogen fann jag inte bara en sådan. Utan tre! Ett tecken från andra sidan. Vi vandrar med dig och finns för dig om du vill och behöver. Så håll ögonen öppna. Det är underbart med bevis och just nu ligger energierna rätt för detta. 

För att underlätta detta energiskifte: Meditera, vandra i naturen, ta lite ledigt och släpp kraven eller gå och simma. Vatten balanserar känslokroppen. En bastu kanske? Helt enkelt, rå om dig med kärlek. Vid fullmånen kommer det att lugna sig lite och vi får pusta. OM vi tagit i tu med rädslorna vill säga.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gitte » Den nya andligheten:  ”Tack för att du rör vid min själ. Min själ behövde denna omfamning”

  • Cattis » Den nya andligheten:  ”Så bra skrivet. Det är dags nu. Kram ”

  • Sophia » Psykologisk utmattning:  ”Exakt så! Jag fick ju diagnosen PTSD I maj men ännu inte fått hjälp från någon. ..”

  • Lena Lorenzen » Psykologisk utmattning:  ”Bra beskrivning Lovisa. Passande att jag läste detta idag efter att ha sett film..”

  • Carina » Olika dimensioner:  ”Fint skrivet Lovisa. Snart kan många fler få ta del av din visdom. Kommer du at..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln