Sex

Jag möter många unga tjejer som hamnat vilse när det gäller sex just nu. De dras in i "andliga" rörelser som talar om allomfattande kärlek och vikten av att öppna hjärtat för alla. Man kan vara sexuell med flera. Älska flera. Ibland i grupp. Tjejerna som inte vill vara "oandliga" klandrar sig själv för att de känner svartsjuka. De måste jobba hårdare med egot. Varför faller allt i dessa rörelser till männens fördel? Varför är det en man med flera kvinnor? Inte tvärt om? Kvinnorna söker sin jämnlike. Sin själsfrände. Vilken fantastisk man som är så andlig. Som känner känslor och visar sig sårbar! Vilken man som pratar om den gudomliga kärleken som genomsyrar allt och räcker till alla. Men varför känner jag mig så ledsen? Så otillräcklig? Varför vill han vara med henne och henne också? Varför är jag så liten och inskränkt i min svartsjuka? Att det ligger raffinerad manipulation bakom och inte andlighet kommer för de här unga tjejerna som en kalldusch. Varför kommer det så många tjejer som fastnat i det här just nu? Förmodligen för att det går mode i vissa andliga "traditioner". Man "ska tänka på sig själv, stänga av sina känslor och inte låta sig luras av dem och man ska låta sig hänföras av mångas kärlek!" Är inte det att bli egocentrerad? Var finns acceptansen och respekten för andra? Hur skulle det vara att i stället släppa in äkta andlighet? Spirit, gud eller världssjälen? Man kan inte knulla sig fram till upplysning! Sorry, men tror du det är du djupt missled av någon manipulativ person. Visst kan man nå oanade höjder! Men det kan man inte göra med en massa olika partners. Det handlar om själskontrakt, åtagande och viljan att våga öppna upp på riktigt! Gör man det för många handlar det om gränslöshet!
Men visst det finns bra och dåligt sex! Så här kommer en energetisk och andlig beskrivning av bra sex! Det tar år att komma hit. Men med rätt partner vet man att det är vägen. Det här kan man inte uppleva med tillfälliga sexuella förbindelser. Man kan absolut rent generellt ha sex med vem som helst. Men man kan bara inte vara intim med vem som helst.
För att utföra eller ens påbörja en andligt och själsligt förbunden sexualakt, måste det finnas en viss mängd energi! Utan denna energi blir allt sex platoniskt och mest en jakt på klimax. Inget djup. Kanske är det därför många unga tjejer söker något "mer" idag? Man kan vara så rädd för närhet att man rusar in i akten. Eller så kan man ha flera tillfälliga sexpartners för att få en stunds närhet. Men det behöver inte vara så. Sex behöver inte alltid vara en brådskande resa mot klimax eller en kick för att slippa känna ensamhet. Allt handlar om rätt partner, mod och lust att utforska och möta sitt eget inre.
Andligt sex är energi, healing och en helig handling.
Alldeles för många vet inte vad de går miste om när de dyker rätt in det de tror är sex. De agerar på impulsen av lust och missar att upptäcka den djupa, hungrande energin. De genomför en sexakt utan att älska intimt och medvetet, med alla chakran och alla sinnen inblandade.
Ömsesidig och medveten älskog är när båda parter överlämnar sig i en akt av fullkomlig närvaro av ömsesidig intimitet. De vågar stanna kvar i intimiteten genom att våga öppna upp sin sårbarhet utan att fly in i prestation, tankar eller skådespel. De öppnar upp för varandra på det djupaste plan som finns. Utöver att de kysser och smeker varandra med lätt beröring, så uppslukas de av varandras närvaro. Memorerar sin partners kropp, memorerar varje nyans av flämtning, ord och andetag, insuper varandras dofter och kurvor.De låter alla sinnen vara närvarande.
När man kommer hit inser man att det inte längre är en sexuell akt eller fortplantning. Det är en helig stund där man älskar och blir älskad och där man låter kärleken strömma fritt genom en.
Man har kommit förbi självcentreringen och egots röst. Hur ser jag ut? Är jag bra? Gör jag bra? Är jag attraktiv och sexig? Egot ger vika och man låter sig genomströmmas av det som är större än en själv. I varje innerlig och intim älskog kommer man i kontakt med en kärlekskraft som man behöver ge sig hän. Har du varit här vet du. Vet du inte har du inte varit här. Än! Denna energi måste upplevas för att kunna förklaras.
För många är det acceptansen och hängivelsen som är den svåra delen. Vi fastnar i huvudet, i värderingar och tekniker. Sex är mer än bara en fysisk och känslomässig upplevelse, det är en cirkulerande energi som både ges och erhålls om man låter sig bli ledd av den.
En man kliver in i kvinnans energifält med sin själ!
Han kommer inte att skryta, jämföra eller dominera. Det finns inga specifika roller eller tekniker att ta på. Han kommer aldrig att göra henne obekväm eller skamfylld på något sätt. Men han kommer att visa henne vem han är genom att ge henne sin energi. Med sin energi skapar han ett ” space”, det trygga, lugna, tillåtande och helande utrymme som är så avgörande för kvinnans intimitet.
När en kvinna känner sig hållen och trygg i hans energi kommer hon att öppna sig för han själ och visa sin sårbarhet och ge sig hän.
När detta sker kommer han att hålla henne, älska henne, hedra henne och få henne att känna kvinnlig, gåtfull och vacker.
Hon kommer då att ta risken att släppa in honom i sin själ, trots den fysiska kraft han besitter, som skulle kunna skada henne. Om han är ärlig och sann ger han henne det förtroende, det beskydd och den styrka hon kan behöva för att ge sig hän och våga älska honom.
Hon kommer då att hålla ”space” och omfamna hans själ när han blir mjuk och känslosam. Det här leder till att han slutar blockera sin mjukare sida. När han får tillgång till den kommer han att bli sensuell och omslutande, som en man blir när han vet att han är hållen istället för hånad.
Där blir båda sanna mot varandra! Genom att öppna dörren till sann intimitet, bär han sin själ till henne. Hon öppnar sig och släpper in den och håller den. Hans fysiska kropp skyddar dem båda och hennes känslor håller dem båda, i denna själsliga sammanflätning. Kommer ni hit är ni oskiljaktiga.
Livet kan vara svårt men ni vet att förhållandet inte är över! Ni prövas och genom varandra, kommer ni att fortsätta att växa. Ni vet att ni alltid finner vägen tillbaka till intimiteten igen. För ni har vaknat och ni ”vet”.
Är du redo att uppleva det ögonblick då din kropp flyter med i kosmos cirkulerande och pulserande energi? Flyta med i den virvel av känslor ditt hjärta pumpar runt i din kropp? Du vet det ögonblick då du känner att allt är möjligt!? När du är helt ett med din partner och du är säker på att du har nått en punkt utan återvändo? Det finns ingen annan än ni.Ett tillstånd där ni blir som ett hjärta som slår, en tanke som tänks, en känsla som känns och en famn som omfamnar och omfamnas? Och efteråt respekterar att ni är två fria individer som väljer varandra. Inte äger varandra.
Om så är fallet, så är du redo att uppleva sann intimitet. När du träffar rätt partner så öppnar ni porten till varandras själar. Genom varandra kommer ni att fortsätta att ge, fortsätta att ta emot och låta det som är större strömma genom er. Det krävs mod att släppa murarna och öppna sin själ. Men det är också här helandet av hjärtat sker. När du är redo dyker initieringen upp, låt dig då bli ledd av ”det!”
Dela gärna så unga tjejer och killar får veta <3

  • Gitte » Den nya andligheten:  ”Tack för att du rör vid min själ. Min själ behövde denna omfamning”

  • Cattis » Den nya andligheten:  ”Så bra skrivet. Det är dags nu. Kram ”

  • Sophia » Psykologisk utmattning:  ”Exakt så! Jag fick ju diagnosen PTSD I maj men ännu inte fått hjälp från någon. ..”

  • Lena Lorenzen » Psykologisk utmattning:  ”Bra beskrivning Lovisa. Passande att jag läste detta idag efter att ha sett film..”

  • Carina » Olika dimensioner:  ”Fint skrivet Lovisa. Snart kan många fler få ta del av din visdom. Kommer du at..”

-