Nytt år ny energi

Bild med nya drönaren! Bild med nya drönaren!

Det här med nyårslöften är inte riktigt min grej. Däremot drabbas jag alltid av "nystart" efter nyår. Inte dirket. Men det är som att energin virvlar runt mig och drar mig med i en dans någon vecka in på nya året och då ryker allt. Skåp och lådor rensas. Nya gardiner hängs upp. Golvmoppen virvlar med och när allt är klart kommer den stora pusten. Och där någon stans händer något. Sprudlande energi fyller mig och jag börjar se vilka delar av mig som spelat ut sin roll. Vilka drömmar som jag nog anser klara och jag stänger ett par dörrar. Jag vet att nya redan håller på att öppnas, även om jag inte kan se var det bär helt tydligt än. 

2018 du är så välkommen! Eftersom e-kurserna blivit så uppskattade och det  här är ett sätt för mig att vara en länk ut till fler, över ett större område, så har jag redan detta nya år investerat i diverse digital aparatur som ska hjälpa mig göra dem ännu bättre. En riktig Podmic för mina inspelningar, en Go Pro kamera för att få lite mer rörliga bilder och en drönare så jag kan flygfilma mina kommande äventyr i naturen. Jag ska i sommar lära mig "advanced soul retrieval" av en shaman i Sapmi, vilket känns kittlande och viktigt! Gaia kallar och jag kommer att ha fler kurser ute i naturen. Kurser som hjälper den stressande människan att landa och finna sig själv igen. Precis som jag behöver ha bra uppkoppling för att  göra mina e-kurser behöver vi finna tillbaka till vår "uppkoppling" till de energier vi är gjorda av och som vi fortfarande behöver ha kontakt med för att leva ett hälsosamt liv. Som min man säger: "Nature breath, breath nature!" 

I morgon startar mina tio vardagar av "spirit talk". Jag mediterar en stund varje morgon och låter ingivelserna från det som är större komma. Sedan presenterar jag detta för er här. Ni plockar till er av det som ni känner ger er positiv boost. Min nyårsgåva från mig och och det stora mysteriet.

God fortsättning på 2018!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anne Elsa Ewert » Gott och ont existerar inte:  ”Här påstår du att man "inom shamanismen" inte talar om gott och ont - utan om tu..”

  • Gitte » Den nya andligheten:  ”Tack för att du rör vid min själ. Min själ behövde denna omfamning”

  • Cattis » Den nya andligheten:  ”Så bra skrivet. Det är dags nu. Kram ”

  • Sophia » Psykologisk utmattning:  ”Exakt så! Jag fick ju diagnosen PTSD I maj men ännu inte fått hjälp från någon. ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln