Är du redo att ta emot?

I naturen är vi riktigt, riktigt nära den här intelligenta energin. I naturen är vi riktigt, riktigt nära den här intelligenta energin.

Dagens "Spirittalk": Är du redo att ta emot? Du skapades av en oerhört intelligent energi. Den såg till att du klarade dig nio månader i mammas mage. Att du lärde dig allt det du lärt dig fram till nu. Att du klarat dig och är kvar i detta jordeliv. Denna energi var så självklar när du var liten, men med uppväxt, skola och samhälle har den mer och mer fasats ut ur ditt medvetande. DU ska bli något! DU måste ta ansvar! Du måste presetera! Hur ska det annars gå? Förmodligen bättre om vi visste att vi inte var ensamma!

Denna intelligenta energi finns kvar runt dig och inom dig, slumrande, väntande på att du ska vakna och börja interagera igen. Som du gjorde när du v ar liten och hängav dig leken och fantasin. När du börjar våga känna på den igen dröjer det inte förrän en kommunikation byggs upp. När du gör dina första trevande försök att kommunicera med den låter den sig inte dröja. På sitt alldeles egna vis kommunicerar den tillbaka. Den genomsyrar inte bara dig. Den genomsyrar allt! Därför kan kommunikationen se ut precis hur som helst. Om du ber så ska du få!

Allt finns för dig. Men du måste vara redo att ta emot och kunna bära det du får. Meditation är ett bra sätt att lära sig eller att minnas hur man gör. Längst där inne vet du!

Jag är redo att ta emot, är du? 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gitte » Den nya andligheten:  ”Tack för att du rör vid min själ. Min själ behövde denna omfamning”

  • Cattis » Den nya andligheten:  ”Så bra skrivet. Det är dags nu. Kram ”

  • Sophia » Psykologisk utmattning:  ”Exakt så! Jag fick ju diagnosen PTSD I maj men ännu inte fått hjälp från någon. ..”

  • Lena Lorenzen » Psykologisk utmattning:  ”Bra beskrivning Lovisa. Passande att jag läste detta idag efter att ha sett film..”

  • Carina » Olika dimensioner:  ”Fint skrivet Lovisa. Snart kan många fler få ta del av din visdom. Kommer du at..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln