Väntan och längtan

Ta hjälp av de som är i en annan energi än du! Ta hjälp av de som är i en annan energi än du!

Dagens Spirittalk: Väntan och längtan

Spirit visar att många av er där ute väntar och längtar. En del efter bättre arbete, andra efter nytt boende. Några efter mer vänner och många efter kärleken. 

Väntan och längtan är en bittersweet energi som vi lätt fastnar i. Den är bitter så länge den inte blir sann, men sweet då vi både kan lägga in massa romantiserande förväntningar i den och gå fria från besvikelsen. Och både det bittra och den söta finns där ute i verkligheten. 

Väntan och längtan kapslar in oss i en energi av "väntrum" och så länge vi lägger vår energi och intention till "väntan och längtan" stängs alla andra dörrar.

Ut i världen! Möt människor. Tala om din dröm. Våga bolla och leka med tanken. Våga söka nytt jobb även om du får nej. Under resan passerar människor din väg och när fler människor tillåts passera så kan universum arbeta mycket enklare. Möten och samtal leder till att dörrar öppnas på ett mirakulöst sätt. Spirit och universum väntar på att jkälpa dig. Men då måst du själv kliva ur drömmen i väntrummet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anne Elsa Ewert » Gott och ont existerar inte:  ”Jag tycker att man bör börja med en definition av ordet shamanism. Då har man nå..”

  • Anne Elsa Ewert » Gott och ont existerar inte:  ”Här påstår du att man "inom shamanismen" inte talar om gott och ont - utan om tu..”

  • Gitte » Den nya andligheten:  ”Tack för att du rör vid min själ. Min själ behövde denna omfamning”

  • Cattis » Den nya andligheten:  ”Så bra skrivet. Det är dags nu. Kram ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln