Gå inte andras väg

Att inte välja är också ett val Att inte välja är också ett val

2018 är ett år av ny energi. Under 2017 var det aningens rörigt. Allt som inte längre gynnade oss, allt som inte följde vår själs längtan och allt som inte var menat kastades framför våra fötter i en enda salig röra och många som skapat sitt liv efter sitt huvud (Detta är en logiskt bra väg, på grund av ekonomin stannar jag i relationen, man kan inte leva i en drömvärld, jag är realistisk och nöjer mig med det lilla jag får för så gör man, man ska ha hus och bil och.... ) blev minst sagt förvirrade och både lamslagna och ångestfyllda. För under 2017 trängde hjärtenergin igenom och illusionerna avslöjades! De lögner vi så länge intalat oss avtäcktes. De lögner och den manipulation andra så länge utsatt oss för kom i dagens ljus. De rädslor som fjättrat oss i sina bojor knackade på och viftade med nyckeln till befrielse. Allt jag blivit lärd och allt jag trott kullkastades. 2018 är ett år då vi ska ta det som blev kvar, det rena och sanna och bygga något nytt!
 
Om inte om fanns så skulle jag... Vad då? Om inte en endaste rädsla fanns så skulle jag... Vad då? Om inga hinder i världen existerade så skulle jag...Ja, vad? Vad? Det är vad 2018 handlar om!

Om du inte gör aktiva val så är det också ett val. Ja, att inte välja är ett val. Och om du inte väljer så kommer någon annan att välja åt dig. Då kommer du att vara ett redskap för någon annan, just för att du inte är medveten. Och det kommer att ge dig känslan av att gå omkring i livet i ett par tre storlekar för trånga skor.

Att välja är att säga ja till sig själv och stå vid rodret i sin egen skuta. Var vill du styra?
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gitte » Den nya andligheten:  ”Tack för att du rör vid min själ. Min själ behövde denna omfamning”

  • Cattis » Den nya andligheten:  ”Så bra skrivet. Det är dags nu. Kram ”

  • Sophia » Psykologisk utmattning:  ”Exakt så! Jag fick ju diagnosen PTSD I maj men ännu inte fått hjälp från någon. ..”

  • Lena Lorenzen » Psykologisk utmattning:  ”Bra beskrivning Lovisa. Passande att jag läste detta idag efter att ha sett film..”

  • Carina » Olika dimensioner:  ”Fint skrivet Lovisa. Snart kan många fler få ta del av din visdom. Kommer du at..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln