Det stora lyftet

Vill du vara med i nästa utvecklingsgrupp? Du som känner att något av nedanstående stämmer in på dig har mycket att hämta från att utvecklas i grupp tillsammans med andra. 
 

 • Jag mår bra om du mår bra. 
 • Jag mår bra om andra bekräftar mig. 
 • Jag duger om jag är perfekt. 
 • Jag tycker mig ha otur och ständigt drabbas av saker. 
 • Jag är rädd för att bli övergiven. 
 • Jag har svårt att lita på andra människor. 
 • Jag hjälper andra men blir besviken när jag inte får samma hjälp tillbaka. 
 • Jag anpassar mig efter varje ny miljö eller nytt umgänge jag hamnar i.
 • Jag känner mig annorlunda - ibland bättre än andra och ibland sämre, men aldrig lika dan. 
 • Jag har relationer med dysfunktionella människor. 
 • Jag känner skam och skuld. 
 • Jag försöker visa vad jag tycker och tänker istället för att säga det rakt ut. 
 • Jag försöker läsa av andra människor. 
 • Jag har svårt för auktoriteter. 
 • Jag överengagerar mig i allt och alla och tror att allt är upp till mig. 
 • Jag har ont i kroppen och är trött men tar inte hand om mig själv. 
 • Jag försöker klura ut andras problem och säger åt dem vad de ska göra. 
 • Jag har svårt för att vara i nuet och lever istället i det som varit eller det som komma skall. 
 • Jag är rädd för katastrofer och konflikter. 
 • Jag har svårt att sätta gränser och säger ofta ja när jag vill säga nej.

(Ida Högström)


Utbränd? Låg självkänsla? Når inte dina mål? Medberoende?svårt att sätta gränser eller förklara vad du vill?
Då kan detta vara något för dig!
Varför grupp?
De flesta hinder i vårt inre uppstår i relation till andra tidigt i livet och kan därför enklast lösas upp i kommunikation med andra, i en trygg grupp. I gruppen finns möjlighet att få syn på och förändra sina inre mönster och inre konflikter då dessa blir synliga och aktiverade genom gruppens relationer och diskussioner. Samtidigt som gruppmedlemmarna växer och får självkänsla genom att bryta sina negativa mönster, kan de dela och diskutera sin livsberättelse, sina existentiella frågor och sina dagliga problem. Man vågar ta det stöd man tidigare saknat, vilket i sig ger tillit och styrka! Gruppen ger också individen möjlighet prova nya förhållningsätt med verkliga personer utan att
det behöver få konsekvenser utanför gruppen. Gruppens möjlighet att leka med alternativa sätt att vara ökar gruppmedlemmarnas förmåga att bli den det vet att de skulle kunna vara. Alla i gruppen vinner på att man är en grupp!
 
Vi träffas en hel helg och lägger grunden till att "bli sin egen människa". Där efter följer åtta veckor i en FB grupp där jag varje vecka lägger upp nya uppgifter, meditationer och tankar. Vi delar våra erfarenheter och tankar med öppenhet och respekt i gruppen och fortsätter här att växa tillsammans!

Du bokar via Boka Direkt!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

 • Gitte » Den nya andligheten:  ”Tack för att du rör vid min själ. Min själ behövde denna omfamning”

 • Cattis » Den nya andligheten:  ”Så bra skrivet. Det är dags nu. Kram ”

 • Sophia » Psykologisk utmattning:  ”Exakt så! Jag fick ju diagnosen PTSD I maj men ännu inte fått hjälp från någon. ..”

 • Lena Lorenzen » Psykologisk utmattning:  ”Bra beskrivning Lovisa. Passande att jag läste detta idag efter att ha sett film..”

 • Carina » Olika dimensioner:  ”Fint skrivet Lovisa. Snart kan många fler få ta del av din visdom. Kommer du at..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln