Shadow Work, att göra sin läxa

Angående det här med shadowwork. Våra inre demoner/sår och vår inre längtan kan sannerligen få oss att se ugglor i mossen. Allt är verkligen inte av det spirituella slaget. Men vissa saker är det å andra sidan. Men först när du gör ditt inre arbete kan du veta skillnaden. Människor som pratar illa om andra och sedan ler och dricker kaffe med dem, ser tecken över allt, aldrig benämner sina egna sorger/ rädslor/ smärtor, aldrig har fel eller någonsin öppnar sig och visar sina svaga sidor, bryr sig allt för mycket om vad andra tycker och ställer upp för andra hela tiden ( läs lever genom andra) behöver göra lite mer skuggarbete. När detta är gjort bryter själen igenom och det klarvetande sinnet gör sig hörbart. Då finns inte längre behov av att förklara och försvara det längre. En mästare kan vara en uteliggare och en guru kan vara en person som tror att ego är gud. Och bara den som lärt känna sina egna inre demoner kan skilja dem åt

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gitte » Den nya andligheten:  ”Tack för att du rör vid min själ. Min själ behövde denna omfamning”

  • Cattis » Den nya andligheten:  ”Så bra skrivet. Det är dags nu. Kram ”

  • Sophia » Psykologisk utmattning:  ”Exakt så! Jag fick ju diagnosen PTSD I maj men ännu inte fått hjälp från någon. ..”

  • Lena Lorenzen » Psykologisk utmattning:  ”Bra beskrivning Lovisa. Passande att jag läste detta idag efter att ha sett film..”

  • Carina » Olika dimensioner:  ”Fint skrivet Lovisa. Snart kan många fler få ta del av din visdom. Kommer du at..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln