Holistisk behandlings- och samtalspartner för dig

Jag har under mina 23 år som holistisk behandlings- och samtalspartner mött många olika människor med lika många  olika problem och symptom. Och det finns något som nästan alla känner när de kommer: "Jag är inte riktigt den jag inom mig vet att jag skulle kunna vara!"

Vill du bli fri från smärta, ångest, ilska och negativa tankar?  Har du spänningar och huvudvärk?  Låg självkänsla? Annat som stör din inre frid? Har du en längtan efter att lära känna dig själv på ett djupare plan? Allt detta är meddelanden från kroppen till själen att något inte är helt i balans.

Är du villig att börja lyssna inåt? Bra, då är du redo för en inre förändring! Styrkan ligger inte i att bli som den eller den, vara si eller så eller skaffa det eller det. Nej, det handlar mer om att släppa alla de roller som inte är direkt autentiska, inte är du.

Det handlar också om att släppa förminskande tankar och känslor man inte längre kan/ behöver identifiera sig med. Så att du tydligare  kan se den du verkligen är och skapa en relation till denna fantastiska människa.  Innanför skalet och pålagringarna finns en juvel.

Med hypnoterapi, coaching, healing och Spirituella samtal finns jag för dig i din personliga expansion!

Är du redo?
 

Boka tid
Boken som är full med verktyg och tekniker för personlig utveckling, meditation och verktyg för sökaren likväl som ett blivande medium.


Alla bär på en
inre kärna av lugn
djupt, djupt inom sig.
Även om vi inte alltid känner
att vi har kontakt med den. 
Men den finns där!
Och den har allt du behöver.
För lugn är energi, insikt och styrka.