E-kurser

Andlighetens Hus, e-kurs i 7 delar
Denna e-kurs i meditation och personlig utveckling är fristående från min bok. Men boken och kursen kan ses som ett komplement till varandra. Den är också en mycket bra och övergripande kurs om du inte vet vad du ska börja med. Här får du  ge dig ut på en upptäcksresa som  leder dig genom de inre landskapen. Förklaringsmodellen hjälper dig att lära känna dig själv på djupet. Teori, utvecklande frågeställningar, föreläsningar och den inspelade meditationen Andlighetens Hus  ingår i denna e-kurs. Du får desutom tillgång till en FB grupp där flera som tidigare gått denna kurs, och går den nu, delar med sig av sina erfarenheter! 300:-

Grundning och centrering, e-kurs i 5 delar
De tre jordiska, kvinnliga, chakrana samverkar med de tre himmelska, manliga. Vill du veta hur?  Den moderna människan har till stor del förlorat sin koppling till de tre jordiska, kvinnliga energicentrana. Symptomen på detta är vårt vansinniga framåtskridande, jagande och görande. Oförmåga att varva ner och/eller oro är tydliga tecken på detta. Att ge för mycket stimuli till de tre himmelska, manliga chakrana, gör oss splittrade. Att ständigt vara på väg till eller ifrån gör oss bokstavligen höga, "spejsade", högkänsliga och rotlösa. Dessutom hindrar det oss att släppa tung energi och håller istället kvar stagnerade känslor. 
•Vill du lära dig hur du grundar dig och blir mer närvarande och "härvarande"?
•Vill du få bättre självkänsla genom att arbeta med dina rötter?
•Önskar du rensa dig från energier som inte är dina?
•Skulle det gynna dig att skapa ett jordankare/jorfelsbrytare så att överslag av energi kan neutraliseras?
•Vet du hur du blir en del av en känslomässig recykling och får tillgång till mer vital energi?
•Önskar du vara mer i dina tre kvinnliga chakran så att dina tre manliga automatiskt kan öppna sig tryggt för din Spiritualitet?
Teori, psykologiskt stärkande frågor för chakrana, healingmetoder och föreläsningar blandas med fem olika meditationer. Allt anpassat till respektive chakra. FB grupp finns tillgänglig för den nyfikna sökaren!  300:- 

Öka kontakten till dina guider, e-kurs i 3 delar
Det finns tre frekvenser som underlättar all kommunikation med andra sidan. Framför allt med våra guider. I den här kursen får du redan på hur du kan komma i samklang med dessa frekvenser och på så vis bli en bättre mottagare för information. Du får också arbeta på att skapa en bättre relation till dina guider, komma dem närmre, så att ni kan samarbeta på bästa möjliga vis under den här jordevandringen! Tre olika inspelade, vägledda meditationer följer med. Lika så tre föreläsningar, tre teoripass och utvecklande frågor och övningar. Denna kurs är en fortsättning på Andlighetens Hus men kan ses som fristående om du redan innan gjort en del spirituell och personlig utveckling 300:-

Stresshantering, e-kurs i 3 delar.
Alla vet vi hur det känns att inte vara i balans. Hur det känns att gå med ansträngd andning, spänningar i kroppen, tankar som rusar och kanske problem med att sova. Denna kurs erbjuder i sina teoripass bla stresstest, verktyg mot stress, coachande frågeställningar som tar dig fram mot balans med kraft och styrka, olika övningar för att öka ditt nya fokus samt tre olika självhypnoser med suggestioner mot olika stressorer vi alla bär inom oss. Välkommen ombord!  300:-

Relationsbyggaren, e-kurs i sju delar.
Under sju veckor följs vi åt. Varje vecka får ni ett utskick med teori, reflektions uppgifter och en veckouppgift. Allt för att bygga upp er relation, komma varandra närmre, öppna upp för det goda samtalet och lära känna varandra på ett nytt sätt. Här lägger vi grunden till en god kommunikation, närhet och vi-känsla!
300:-


Meditationer och självhypnoser

Du kan beställa vägledda meditationer och självhypnoser här för 120:- 
 

Den inre kärnan: Självhypnos där du får komma i kontakt med din inre kärna. Den som verkligen är Du, bortanför alla mönster och pålagor. I den inre kärnan finns all potential. All kraft du behöver. Varje gång du kommer i kontakt med den inre kärna så stämmer du av dina känslor, dina tankar och din kropp mot denna energi och tar med dig det du behöver upp till vardagen.  Musik i bakgrunden. Musik av Fredrik Eriksson i bakrunden.

Soultribe: Ta gärna med dig en fråga när när du ger dig iväg på den här inre resan.Den här resan balanserar ditt baschakra och sätter dig i förbindelse med din soultribe.

Positivare liv: Här får du steg för steg höja dina energier till en positivare vibration så att du kan attrahera mer av det du vill ha och behöver i ditt liv. Känt dig lite nere eller negativ en tid? Då är detta meditationen för dig!

Gaia: Den här resan till den gamla urskogen hjälper dig att balansera ditt hjärtchakra och sätter dig i förbindelse med moder jord och fader himmel. Här boostar du livsenergi och återansluter dig till livets väv där det alltid finns energi att hämta.

 Djupavslappning: En passande inre resa för dig som har spänningar i kroppen, stress och kanske  inre oro/ångest? Denna passar också bra som nedvarvning innan sängående. Här ligger fokus lite extra på kroppslig avslappning och suggestionerna handlar mycket om lugn och ro. Du får sortera bort gammalt som inte längre gynnar dig och ge plats för nytt.  Bakgrundsmusik.

Återhämtning: Är du en av dem som lätt tar på dig andras bekymmer, känslor och förväntningar? kanske vet du inte helt och hållet vad som är ditt och vad som är andras? Har du svårt att sätta gränser?  Tappar du energi till andra eller annat? Här får du sortera och bli stark i dig själv och stå stadigt i din egen energi. Bakgrundsmusik.