SoulCoach steg 1 (f.d Medialkompetens Grundkurs)

Den nya tiden är här!  Miljontals människor runt om i världen har kommit till en kritisk punkt i sin fysiska och andliga utveckling. De söker nya sätt att leva, nya mål att gå mot och nya sätt att förhålla sig till sig själva. Många är de som söker en modern, effektiv och andlig coach för att uppnå sina önskningar och mål i den nya tiden. Vill du bli den? Då kan denna utbildning till SoulCoach vara det du söker.

Längtar du efter att låta din själ få komma fram så att du kan bli mer av den du vill och önskar i ditt hjärta? Är du redo att väcka upp din egen slumrande själs längtan och få dela med dig av det som är du, med andra som är på samma vandring?  Medialitet och spiritualitet är den rena kanal du har till din inre visa röst, själar och det det som är större; Det stora mysteriet! Din medialitet kan du ha med dig där du är i livet!

Vissa vill använda den här kunskapen för att lättare tona in sig på grupper i sitt arbete, vissa vill vara en renare intuitiv kanal i sitt möte med enskilda människor, några vill finna sin egen inre visa röst, andra vill arbeta med att förmedla budskap och visdom och andra vill lära sig lyssna.

SoulCoach steg 1 handlar om att utforska dig själv och dina förmågor, väcka din slumrande själs potential och utveckla dessa.  När du ökar din superituition och mediala kompetens utifrån hur Du fungerar och det som är ditt kall, då faller det sig naturligt att kliva in i steg 2 som handlar om att skicka vidare och hjälpa andra. I den här grundkursen ingår Andlighetens Hus- meditationskurs. För att få en verklighetsförankrad medialitet så jobbar vi mycket med vår egen personliga utveckling. Hur ska vi annars veta vad som är vårt eget och vad som är ett intryck, budskap eller andras känslor och åsikter? Vi möter varandra där gränserna suddas ut!

DE FYRA STEGEN:

1) DIN PERSONLIGA UTVECKLING SOM GRUND: Vi går igenom min meditationsmetod Andlighetens Hus som kommer att vara grunden både för din personliga utveckling och din plattform när du arbetar med energier. Min bok Andlighetens Hus ingår i steg 1.

2) ÖPPNANDET: Vi går igenom grunderna i den mediala kompetensen och hur man använder olika hjälpmedel som stöd i utvecklingen till att bli Soulful.  

3) UTVECKLINGEN: Vi utforskar vår egen livsplan genom att göra en meditations resa till det stora arkivet Akasha! Vad är mitt Dharma? Hur kan jag bli bättre i min kommunikation själsliga kommunikation? Att vara en ren kanal. Var arbetar jag som bäst med min medialitet? 

4) HÄRIFRÅN OCH FRAMÅT:  Vi gör en resa till ett tidigare liv (regression) för att att se saker i ett vidare perspektiv. Hur har resan varit?  Här i från och framåt, vi gör en resa för att se framtiden? (progression) Vad vill du göra med din inre begåvning? Vad blir ditt nästa steg?Hur kan du vara i service för andra?

Vi träffas fyra gånger under ett år. Under varje träff varvar vi teori med praktik och meditation för att bygga vår energi på ett tryggt och gripbart sätt. Eleverna får läsa böcker och göra hemuppgifter mellan träffarna. Det här är en utveckling som sträcker sig under nästan ett år där man får lära känna sig själv på ett djupare sätt. Är du redo för en inre resa?
 
Priser och tider:  Varje träff är lördag 10.00-17.00 och söndag 10.00-16.00.  Priset är 14400:- (3600:-/ träff)  Bok, kortlek och fika ingår.  Du kan betala alla fyra steg på en gång eller per träff. 

Avbokning 14 dagar innan kursstart. Vid eventuellt förhinder eller sjukdom tar du igen detta steg i en annan grupp.Vid avhopp pga sjukdom krävs läkar intyg. Anmälan är bindande!