Medialkompetens Grundkurs

Måste man arbeta som medium om man är medial eller vill utveckla sin  medialitet? Nej! Medialitet är den rena kanal du har till din inre visa röst eller kanske ta inbudskapen som finns över allt runt omkring oss.  Och det kan du ha med dig där du är i livet!
Till den här utbildningen kommer gammal som ung, kvinna som man. Alla med en intention att bli ett bättre språkrör för sin egen skull och kanske också för andras. Vissa vill använda den här kunskapen för att lättare tona in sig på grupper i sitt arbete, vissa vill vara en renare intuitiv kanal i sitt möte med enskilda människor, några vill finna sin egen inre visa röst och andra vill veta vad andevännerna verkligen vill när de kommer. Några vill arbeta medialt med att förmedla budskapen och visdomen och andra vill lära sig lyssna...  I den här grrundkursen ingår Andlighetens Hus- meditationskurs.   För att få en verklighetsförankrad medialitet så jobbar vi mycket med vår egen personliga utveckling. Hur ska vi annars veta vad som är mitt och vad som är ett intryck,budskap eller andras känslor och åsikter.  Vi möter varandra där gränserna suddas ut.

Grundkursens fyra steg:

1) DIN PERSONLIGA UTVECKLING SOM GRUND: Vi går igenom min meditationsmetod Andlighetens Hus som kommer att vara grunden både för din personliga utveckling och din plattform när du arbetar med energier. Min bok Andlighetens Hus ingår i steg 1.

2) ÖPPNANDET FÖR ANDEVÄRLDEN: Vi går igenom grunderna i hur man använder olika hjälpmedel som stöd i den mediala utvecklingen. Kortlekar, runor, medicinstenar, kristaller, pendlar etc. En egen kortlek ingår.
(Ej tarot, se den som separat kurs) 

3) UTVECKLA DIN MEDIALA KOMPETENS: Vi utforskar vår egen livsplan genom att göra en meditations resa till det stora arkivet Akasha! Vad är mitt Dharma? Hur kan jag bli bättre i min kommunikation med andra sidan? Guider, andevänner, änglar, moder jord, djur, kanaisering från olika fält, naturväsen... Var arbetar jag som bäst med min medialitet? 

4) RESAN FORTSÄTTER:  Vi gör en resa till ett tidigare liv (regression) för att att se saker i ett vidare perspektiv. Hur har resan varit?  Här i från och framåt, vi gör en resa för att se framtiden? (progression) Vad vill du göra med din inre begåvning? Vad blir ditt nästa steg?

Vi träffas fyra gånger under ett år. Under varje träff varvar vi teori med praktik och meditation för att bygga vår energi på ett tryggt och gripbart sätt. Eleverna får läsa böcker och göra hemuppgifter mellan träffarna. Det här är en utveckling som sträcker sig under nästan ett år där man får lära känna sig själv på ett djupare sätt. Är du redo för en inre resa?
 
Priser och tider:  Varje träff är lördag 10.00-17.00 och söndag 10.00-16.00.  Priset är 14000:- (3500:-/ träff)  Bok, kortlek och fika ingår.  Du kan betala alla fyra steg på en gång eller per träff. 

Avbokning 14 dagar innan kursstart. Vid eventuellt förhinder eller sjukdom tar du igen detta steg i en annan grupp. Alvarligare sjukdom kräver läkarintyg. Anmälan är bindande!