Usui Reiki och Karuna Reiki

Reiki energin finns tillgänglig för alla! Läraren, som redan har kontakt med den universella källan, “initierar” eleven med den energin. Man kan jämföra det med att ställa in en radiokanal på rätt frekvens. Initieringen är en spännande och utvecklande upplevelse, där man bland annat får kontakt med delar av sig själv, som tidigare har slumrat. 

Reiki healern fungerar som en kanal via sina handflator och sitt kronchakra. Reikin får flöda fritt dit mottagaren och klienten behöver den som bäst. Reikienergin och klientens energisystem har en intelligens som fungerar utmärkt tillsammans utan att vi lägger oss i.  Vi låter Rei (högre intelligens) leda vägen för Ki (bioenergi)

Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Det innebär att om du har ”friskvårdspeng” på jobbet kan du använda den till Reikibehandlingar. För dig som är arbetsgivare innebär det att Reikibehandlingarna är avdragsgilla på samma sätt som exempelvis massage. Det är en underbar nyhet för oss som driver företag!

Jag utbildar i:

  • Usui Reiki I och II, 
  • ART master/ teacher
  • Karuna Reiki I 
  • Karuna Reiki II /master


Karuna Reiki har sina rötter i Usui Reiki och Tibetansk Reiki. Även om den inte tillhör Reikisystemet som skapades i Japan av Dr Mikao Usui så är den en naturlig fortsättning från dessa system. Karuna är sanskrit och betyder medkännande handling. I Usui Reiki är det fyra initieringar och i Karuna Reiki ytterligare åtta.

Varje träff är lördag 9.00-17.00 eller när vi är färdiga och söndag 9.00-16.00. Priset finns på BokaDirekt inför varje kursstart. Delbetalning via klarna går att ordna, hör av dig om du önskar detta. 

Kurskompendie, dipom och fika ingår. Vid eventuellt förhinder eller sjukdom tar du igen detta steg i en annan grupp.  
(Anmälan är bindande. Vid avhopp pga sjukdom krävs läkar intyg. Allt annat faktureras enligt ovan)