Back to the Roots


Vandra den natur psykologiska vägen.
Den synliga och den osynliga världen är oupplösligt sammanflätade. När du har öppnat ögonen till detta kan du dansa mellan dem.

Vad menas med att vara Shaman, norna, helbrägdare? Svaret varierar med den man frågar.  Kloka män och kvinnor som haft förmågan att hela och sia/spåra har funnits i alla tider och jag tror det är en djupt ligande kunskap som man bär med sig in i detta jordelivet. Här finns massor av sagor, magi, psykologi, medialitet, hypnos och healing.

Alla mina utbildningar sammanfaller i den Shamanska  och naturpsykologiska visdomen. Ingen kan läsa sig till den här läran. Man måste kliva in i djupet av sitt inre och väcka magin till liv genom den egna personliga utvecklingen. Att bejaka det "shamanska" inom sig är snarare ett ”görande”, än ett troende. Man gör det för att veta det. Kunskapen kommer genom upplevelsen, genom det man gör.

Shaman är alltså inget man kan utbilda sig till, det är något man är. De lärare jag haft genom åren har bekräftat den kunskap jag föddes med och fått den att falla på plats och växa sig stark genom de djupa och personliga inre processer de hjälpt mig att sätta igång. De har väckt mitt vetande, min helande förmåga och min klarsyn. Mina lärare är både duktiga lärare från olika utbildningar, livet självt, mina guider, naturen, djuren och mina barn. Jag slutar aldrig att förundras över hur mycket potential vi har i djupet av vårt inre. Det är en aldrig sinande källa att ösa ur.  "The only way out, is the way in!" Under de shamanska träffarna finns jag för dig. Om du vill vakna?

NYBÖRJARE: Här bygger du din Medicinpåse och ditt altare. Utbildningen består av 4 dagar på min kursgård i Gravol, norra värmland och dessa dagar följs av hemma studier under fyra månader, där du varje månad får ett e-kursutskick samt att vi har kontakt via en FB grupp. Efter denna grundkurs är du välkommen att kliva in i kommande workshops på olika teman. Varje träff består av olika riter, initieringar, övningar, meditationer och ceremonier. Vi kommer att göra sandpaintings och despacho, resor med trumma eller skallra. Varje träff blir unik då den skapas av energierna från deltagarna i gruppen, platsen vi sammanlänkas med och Spirits samlade information vid just det tillfället vi möts. Grundkursen syftar till att lära dig att förstå hjulet och cirkeln, dess Spiritkeepers och dess influenser över oss på ett psykologist vis. Genom den här grundutbildningen kommer du också att få Munay- Ki som är de nio initieringsriterna till den shamanska medicinvägen. De nio riterna är vanliga inom alla shamanska traditioner även om de uttrycks i olika former i olika kulturer. Munay-ki är initieringsriter som ges från människa till människa för att dessa frön, egenskaper, skall börja gro och växa. Allt för att påminna om den medvetandenivå vi nu har tillgång till, När vi sätt i förbindese med denna börjar vi genast att öka vår medvetenhet.  


INVIGDA: Nu är du  och din Mesa redo att följa mig på workshops som Spirit kallar till. Du plockar de du vill och behöver. Vissa är i karlstad och vissa i Gravol. Ska du gå ditt andra varv och vill få med dig healingen behöver du gå alla fyra steg. Går du tredje eller fjärde varvet plockar du det du vill och behöver. Skriv i bokningen!  


Vi håller alltså till på HelhetsCentrat i Karlstad och i Gravol i Norra värmland där vi i lugn och ro kan låta naturen guida och läka oss. Denna idyll ligger mallan Ekshärad och Stöllet. Samåkning går att arrangera, bussförbindelse finns!NYBÖRJARINTENSIV fyra dagars: 4600:- för 4 dagar i Gravol inkl boende, 4200:- för 4 dagar i Karlstad exl boende.

FORTSÄTTNING HELGWORKSHOP: 3000:- i Karlstad. I Gravol tillkommer boende.

Frukost, kvällsmat och fika ingår. Lunch och middag tar man med egna matlådor. Frys, kyl, spis, ugn och micro  finns. Man behöver kunna gå i blandad terräng. Vi samåker dit vi ska och de som åker med någon swishar och delar på bensinen.
(Anmälan är bindande. Vid avhopp pga sjukdom krävs läkar intyg. Allt annat faktureras enligt ovan)

Sky above me, earth below me,
wind around me,
fire within me, Spirit guide me!